Nyhedsbreve - WooCommerce Eksperten

NYHEDSBREVE

Få opsat almindelige eller automatiserede email kampagner for alt mellem en velkomstemail til periodiske produkt opdateringer segmenteret efter særlige købere. Brug jeres eksisterende nyhedsbrevsløsning eller få opsat den der passer bedst til jeres  behov.

Nyhedsbreve har et af de bedste afkast på investering, så en smart, veldesignet og automatiseret indsats er en hjørnesten af jeres virksomheds vækststrategi og drivere af omsætning.

woocommerce eksperten nyhedsbreve woocommerce

Nyhedsbreve til WooCommerce

Sender jeres virksomhed ikke nyhedsbreve ud i dag eller ønsker I at få opsat et mere professionelt værktøj end hvad I bruger, så er der flere løsninger tilgængelige til WooCommerce alt efter strategi og størrelsesorden.

Til webshops der sælger ydelser, kurser eller på anden vis har begrænsede varer kan det være mere overskueligt at bruge en lokalt installeret løsning dom f.eks MailPoet. Denne type løsning er nem at bruge, har det hele i en installation og den lokale afsending sikrer økonomisk drift.

Til Woocommerce webshops med mange varer og høj omsætning vil vi anbefale en eksternt udsendende partner som f.eks MailChimp. Deres toptunet infrastruktur sikrer perfekt afsending hver gang og denne type ekstern model kan skalere op til alle størrelser.

Automatiserede Kampagner

En hjørnesten af enhver netbutiks vækst er at profitere af de data der er tilgængelige, følge op på kunders oplevelse med netbutikken og tilbyde de rette varer til de interesserede købere. En stor del af denne process kan automatiseres.

Automatiserede kampagner spænder over velkomsthilsner, feedback på tilfredshed med købet, produkt serviceringsemails, segmenterede tilbud til kunder i samme produktkategori, sæsonkampagner, afbrudt køb forløb til generhvervelse af kunder der har forladt købsprocessen og andre. Tilsammen giver gode, afprøvede automatiserede kampagner en mulighed for at opbygge relationen til kunden og gensidigt opfylde potentialet i dette.

WooCommerce Eksperten tilbyder opsætning og monitorering af automatiserede kampagner på nyhedsbrevsplatformen af jeres valg. Invester tidligt og se resultater omgående.

Nyhedsbrev design & split testing

En nyhedsbrevs kampagne skal opfylde adskillige behov og ultimativt engagere jeres læsere til køb. Alle dele af nyhedsbrevet har dette til formål og et væsentligt værktøj i den sammenhæng er derfor at kunne måle to versioner mod hinanden for at støt forbedre sit nyhedsbrevsprodukt.

WooCommerce Eksperten tilbyder hjælp med nyhedsbrevs design i form af udseende, ordlyd, teknisk optimering og A/B testing.

Kontakt WooCommerce Eksperten for hjælp til nyhedsbreve 25 99 83 47 Skriv besked

Læs mere om alle vores ydelser