Hjælp til jeres Flatsome skabelon til WooCommerce

Flatsome

Flatsome er et af de førende skabeloner til webshops og perfekt til din WooCommerce netbutik. Designet til hastighed, brugervenlighed og fleksibilitet med egen page builder.

Få hjælp, vejledning og tilpasning til jeres Flatsome template.

woocommerce flatsome - woocommerce eksperten

WooCommerce Eksperten og Flatsome

Vi anbefaler Flatsome til alle vores WooCommerce kunder, er aktivt medlem af Flatsome miljøet og bidrager til frontend udvikling på UX themes support forumet.

Vi tilbyder at rådgive omkring brug af Flatsome og de optimale samarbejdspartnere til plugins og andre funktionsudvidelser.

Derudover tilbyder vi at tilpasse, modificere og på anden vis gøre jeres Flatsome butik i stand til at levere præcis den kundeoplevelse I ønsker.

Hvad kan Flatsome?

Flatsome er en konfigerbar skabelon til WooCommerce som konstant udvikles på. Det betyder at den aldrig skal skiftes – den følger med udviklingen. Derudover er den så fleksibel at de fleste webshops kan repræsenteres uden at gå på kompromis med stilen.

Se Flatsomes Demo arkiv her for eksempler på hvordan en Flatsome WooCommerce butik kan se ud uden tilpasninger.

Derefter kan man besøge UX Themes showcases og brugersites konkurrence for at se hvordan professionelle tilpasninger ender med at se ud.

Flatsome fællesskaber

Som bruger af Flatsome er man heldigvis i godt selskab sammen med mange andre webshop indehavere. På facebook er der mulighed for at være en del af følgende grupper:

  • den danske Flatsome gruppe på facebook, her.
  • den internationale gruppe, her.

Der er altid god hjælp og vejledning at finde blandt disse brugere.

Derudover er der UX Themes Flatsome Features side, hvor brugere kan foreslå og ønske forskellige features der endnu ikke er implementeret. UX Themes kan ikke honorere alle forslag, men tager imod input efter popularitet. De ønsker de ikke leverer, klarer WooCommerce Eksperten.

Kontakt WooCommerce Eksperten for hjælp med Flatsome25 99 83 47 Skriv besked

Læs mere om alle vores ydelser