WooCommerce Design: Theme, template og udseende tilpasninger.

Design

WooCommerce design, tilpasning og udvikling af udseende. Vi tilbyder vores netværk af samarbejdspartnere til grafisk identitet og brugeroplevelse eller konverterer eksisterende designfiler til frontend udseende.

Gode design valg og kvalitet i det visuelle håndværk er ikke kun et tilvalg, det er en drivende faktor i jeres omsætning.

woocommerce eksperten woocommerce design

Automatiske template systemer

WooCommerce Eksperten arbejder med template systemer, som Flatsome, Visual Composer og Storefront, der er klar til at sælge fra dag 1.

Fælles for de themes vi bruger er at de kræver ingen kendskab til kodning eller andre særlige forudsætninger for at kunne opsættes og vedligeholdes. De bliver ikke for gamle, de vedligeholdes konstant og bruges af tusindvis af brugere – det er kvalitet.

Nem Redigering

Vores redigerings filosofi følger de trends der er på markedet – gør det nemt, hurtigt og tilgængeligt at ændre design uden særlige forudsætninger. Dette gør sig gældende på alt grundlæggende udseende, layout og design af jeres WooCommerce butik, hele vejen igennem købsprocessen fra forside til takkeside.

Afhængigt af jeres behov opsætter vi de tekniske værktøjer der gør jeres egne medarbejdere i stand til at have den ønskede grad af kontrol og nemhed ved redigering og opdatering af design og sider.

Med de rigtige værktøjer til frontend redigering og WooCommerce theme tilpasning kan en f.eks sæsontilpasning af jeres udseende gøres nemt og hurtigt.

WooCommerce Theme tilpasninger

Få hjælp til alt fra at tilpasse specifikke elementer til helt grundlæggende designskift, så kan I bruge os til hurtigt og effektiv partner til ændringer i WooCommerce design, theme og generel udseende.

Vi arbejder med alle facetter af frontend theme design fra farveskema til hjælpende javascript snippets, så I kan opnå præcist den funktion og det udtryk som I forventer. Vi anvender WooCommerce CSS, PHP, HTML, Javascript, billedebehandling med Photoshop og andre almindelige værktøjer.

Flatsome

Når man skal vælge en theme til WooCommerce, er Flatsome et af de bedste bud. Flatsome er den mest sælgende WooCommerce theme på markedet.

Grunden til Flatsome’s success ligger i nemheden af brug, sikkerheden i at den ikke ud-dateres eller udgår samt det store community der er fælles om at forbedre themen hver dag. Flatsome er i udgangspunktet utroligt fleksibel, med mange tilpasnings muligheder og en let anvendelig interface. I Flatsome er indbygget UX Builder, som gør sidedesign nem og hurtig.

WooCommerce Eksperten anbefaler Flatsome til jer der ønsker en WooCommerce theme der er til at finde ud af og samtidig er utrolig kraftfuld. Vi yder support, udvikling og tilpasning på alle dele af systemet.

Læs mere om hvad WooCommerce tilbyder af Flatsome ydelser her.

WooCommerce Medier

For at gøre designet funktionelt og konkurrencedygtigt, er det afgørende at have en klar medie håndterings strategi og praksis.

Hvor store billeder, hvordan skal de tilpasses før de kommer ind i systemet, praksis for masse redigering og optimerings strategi og plugins er alt sammen noget der tilsammen løfter designet til et samspil mellem kvalitet og performance. Vi bruger en række værktøjer til forberedelse af medier, plugins til optimering af medie biblioteket og WP Cli til at effektivt massebehandle medier allerede i databasen.

Vi analyser, rådfører og assisterer jeres webshop til at have en klar og konsistent medie praksis, så jeres design og medie elementer bidrager optimalt til at øge jeres omsætning.

Kontakt WooCommerce Eksperten for hjælp til design 25 99 83 47 Skriv besked

Læs mere om alle vores ydelser