WooCommerce Eksperten: WooCommerce SQL optimering og operationer

SQL

WooCommerce SQL database vedligehold og hjælp til migration, kopi, staging, optimering eller avancerede operationer.

Optimering af database og vedligehold af staging kopier er afgørende for en velfungerende webshop.

woocommerce sql

WooCommerce SQL Migration

WooCommerce eksperten tilbyder alle former for database flytning, migration, kopiering, kloning eller andre former for grundlæggende mobilisering af jeres database sæt.

WooCommerce SQL Redigering

Vi tilbyder assistance til alle former for WooCommerce database redigering. I den daglige drift er det ofte ikke økonomisk at rette manuelt på fejl i produktsortimentet, medie porteføljen eller andre strukturelle problemer. En database redigering kan lave ændringer på tværs af hele databasen uanset hvordan det givne data befinder sig.

WooCommerce SQL Optimering

Database optimering for WooCommerce skaber hurtigere leverede data og dermed også flere salg. Få optimeret jeres butiksdatabase ved både at identificere og rydde op i elementer som ikke bruges mere men også ved at fintune jeres tabeller.

WooCommerce Eksperten tilbyder optimere databaser via en analyse og efterfølgende tuning. Derudover installer vi automatiseret database vedligeholdelse til WordPress via værktøjer som WP Optimize og andre.

WooCommerce SQL Staging

Som butiksejer har man aldrig grund til at arbejde direkte på ens sælgende butik for at undgå nedetid og uventede problemer. Brug vores ekspertise til at oprette og manipulere med et eller flere sæt af kopier af liveshoppen.

Staging kopier anvendes som testmiljø og bruges til opgaver som opdatering af kerneplugins, test på themeændringer, betatest af nye funktioner og andre typer ændringer der kan være forstyrrende for driften. Der er ingen erstatning for at afprøve nye ting på et staging miljø hvis man ønsker en stabil butiksdrift, så det at have og vedligeholde staging versioner er et must.

Kontakt WooCommerce Eksperten for hjælp til SQL25 99 83 47 Skriv besked

Læs mere om alle vores ydelser