Ny WooCommerce Webshop - Kontakt WooCommerce Eksperten

NY WEBSHOP

WooCommerce er den førende løsning for webshops der vil have en god balance mellem driftsvenlighed og kontrol. Dens dominante markedsposition betyder sikkerhed, stabilitet og fremtidssikring for alle webshop ejere.

Med WooCommerce kan I både drifte uden særlig forviden og have fingrene i maskinrummet uden at bruge en hel udviklingsafdeling.

woocommerce ny webshop - woocommerce eksperten

En ny WooCommerce Webshop

Vi tilbyder WooCommerce som vores webshop løsning – butikken er økonomisk, fleksibel og sikker – med en god balance mellem kontrol og komfort for både små og store virksomheder.

WooCommerce er den mest populære webshop løsning i dag og bygger på det vellidte cms miljø WordPress.  Det er stabilt, sikkert og anerkendt verden over og især tilpasset danske forhold. Vigtigst af alt er det nemt.

Den løsning vi tilbyder bygger på mange års erfaring på det danske webshop marked, hvor alle arbejdsgange i din netbutik som  lagerstyring, ordrehåndtering, forsendelse og bogføring har den nemmeste mulige drift.

Process

Vores samarbejde starter med jeres specifikation på hvordan butikken skal tage sig ud og skal kunne. Dette bruger vi til at skrive kontrakt hvor vi aftaler de nærmere detaljer om tidsramme og andre samarbejdspartnere.

I udgangspunktet tager en ny butik med en opstartsportefølje ca 14 dage at levere, alt afhængigt af jeres kalender.

I slutningen af forløbet vil vi bruge en række sessioner på at klæde jer på til at betjene systemet og så er I klare til at sælge med jeres nye webshop!

Pris

Prisen for en ny webshop varierer efter skala og design. En tommelfingerregel er dog at starter man ud med en begrænset produktportefølje, vil prisen holde sig under 9900,-

WooCommerce giver ubegrænsede muligheder for at præsentere og drifte jeres webshop på jeres præmisser.

Ubegrænset skalerbarhed

Om jeres webshop sælger 5 eller 50000 produkter, så skalerer WooCommerce med.

Ubegrænsede egenskaber

Tilføj alle tænkelige metadata til jeres produkter og giv kunden mulighed for at filtrere efter ønske

Ubegrænsede varianter

Nem og hurtig håndtering af grupperede variable produkter efter størrelse, farve, mærke eller andre egenskaber.

Ekstremt fleksibel

Alle tænkelige ekstra funktioner og niche udvidelser findes på til WooCommerce – alt kan tilpasses jeres specifikation ved få klik.

Automatiske nyhedsbreve

Med integration til Mailchimp kan I sende automatiserede og smart segmenterede opfølgningsmails, så de interesserede kunder får de rigtige tilbud.

Stort Miljø

WooCommerce har et stort udviklings og bruger miljø, hvor man får hurtigt svar på spørgsmål. Det danske miljø er aktivt, støttende og en stor resurse at trække på.

Nem billedehåndtering

WooCommerce bruger WordPress media manager, hvor man bare hiver medier fra ens desktop på shoppen. Derefter laves produkt billedegallerier ved få klik.

Nem forsendelse

WooCommerce tilbyder alle tænkelige fragtmuligheder og integrationer til danske og europæiske forsendelsesfirmer.

Indbyggede rabatkuponer

Hurtigt og nem rabatkupon styring med en lang række parametere for at tilpasse kuponen og rabatter.

Kontakt WooCommerce Eksperten for hjælp til Ny Webshop 25 99 83 47 Skriv besked

Læs mere om alle vores ydelser