WooCommerce Hjælp! Ring for akut nødhjælp til din webshop: 25 99 83 47

HJÆLP!!

Få akut WooCommerce hjælp til jeres webshop.  Hackede sider, database fejl, virus på netbutikken, funktionsfejl og alle andre typer for akutte problemer – kontakt WooCommerce Eksperten med det samme for en effektiv og sikker løsning.

Tag handling med det samme før en fejl på butikken resulterer i nedjustering eller i værste fald dumping af jeres ranking .

woocommerce eksperten woocommerce hjælp

WooCommerce Virus

En WooCommerce virus eller vira på WordPress behøver ikke at komme til udtryk med det samme, men vil før eller senere resultere i en aktion fra jeres host – konto karantæne, blacklisting eller sletning af kritiske filer, ofte uden forvarsel.

Har I en virus, så vil de umiddelbare symptomer for jeres webshop være at netbutikken giver blank skærm eller giver en generel fejlmelding.

Aggressive vira er ofte svære at håndtere og fuldstændigt afgrænse og løsning på dette problem involverer tæt samarbejde med teknikkere fra jeres host, udskiftning af alle kernefiler og enten indkørsel af backup eller genoprettelse af jeres template.

WooCommerce hacket

Det er ubehageligt at blive hacket og google tager de strengeste tiltag overfor sider og butikker de mener spreder f.eks malware eller spam. Derudover kan hackningen også resultere i et sammenbrug af siden. Symptomer på en hacket WooCommerce vil være advarsler om usikker adgang for jeres kunder, suspendering af hosting, advarsler fra Googles Search Console og blank eller ændret skærm.

At genoprette en hacket WooCommerce kræver et tæt samarbejde med jeres host om genoprettelse af jeres webshop.

Langt de fleste hacker angreb kan forebygges ved at bruge en kvalitetshost, en sikker professionel theme og sikre kodeord ifølge undersøgelser.

WooCommerce database fejl

En akut WooCommerce databasefejl viser sig ofte som en generel fejl på en hvid forside, eksempeltvist:  “Error establishing a database connection“. Dette skyldes problemet med at forbinde til databasen.

Hvis disse fejlbeskeder kommer uvarslet fra en dag til anden, er der risiko for at I har en virus eller blevet hacket. Hvis beskeden og fejltilslutning til databasen kommer på bagrund af en fejlslået databaseoperation, opdatering eller installering af et nyt plugin, så er det denne skade der skal rettes.

WooCommerce tilbyder en hurtig diagnose og rettelse på alle typer problemer med databasen.

WooCommerce 404

Har I sider som pludseligt melder 404, ikke fundet eller på lignende måde ikke leverer det forventede resultat, så kontakt WooCommerce Eksperten for en hurtig løsning.

Denne type fejl kan have mange forskellige årsager og genoprettelse af almindelig drift vil afhænge af en grundig diagnose.

WooCommerce hjælp med driftfejl

Almindelige driftsfejl som skal akut løses vil ofte betyde et fejl på et plugin. Som regel vil dette komme på bagrund af en opdatering af plugin / wordpress eller WooCommerce hvor en eller flere plugins oplever en konflikt der forhindrer almindelig drift. Symptomerne vil være at en kritisk del “ikke virker” eller skaber problemer i købsforløbet.

WooCommerce Eksperten tilbyder hurtig isolering af fejlen, genoprettelse af drift og implementering af midlertidig eller permanent normaltilstand alt efter hvor problemet ligger. Ofte vil en imidlertidig løsning være at nedgradere eller tilbagerulle den problematiske opdatering og arbejde med udviklerne på en permanent løsning.

Gennemgang og løft af sikkerhed

Efter at have ydet det nødvendige WooCommerce hjælp og håndteret de akutte problemer, så er det presserende at løfte sikkerheden på jeres webshop. Blandt de sikkerhedsmæssige tiltag WooCommerce Eksperten foreslår at udføre er:

  • Stramme op på .htaccess filen til at filtrere fra kendt fjendtlig trafik
  • Sørge for at server, WordPress og WooCommerce er sikkerhedsmæssigt lødige
  • Sætte ekstra sikkerhed på adgangen til jeres administrationsområde
  • Gennemgå og opdatere andre svage led i tilgangen til jeres server, f.eks gennemgang af alle kodeord, kodeordsdeling mm.
  • I samarbejde med jeres host udføre en generel opdatering af jeres sikkerhedsprofil, f.eks løfte sikkerheden til mobil verifikation mm.

Kontakt WooCommerce Eksperten for akut hjælp25 99 83 47 Skriv besked

Læs mere om alle vores ydelser