Få migreret WooCommerce og andet data med WooCommerce Eksperten

MIGRATION

Få flyttet, importeret eller masseredigeret alle typer data fra butik, nyhedsbreve, mails, kunder, ordrer, produkter mm. Alle databaser og formater – hurtig, sikker og effektiv behandling.

En enkel oversigt kan fortælle hvad dine konkurrenter har success med og hvad du skal gøre for at forbedre din position.

woocommerce eksperten migration

Migration af WooCommerce imellem hosts

Skal I flytte jeres webshop fra en host til en anden, så tilbyder WooCommerce Eksperten at bistå eller foranstalte skiftet. Et skift mellem hosts er som regel en hurtig og problemfri process, hvor vi flytter alle data og email konti uden nedetid. Selve flytningen vil arrangeres på et tidspunkt med minimal trafik og selve overgangen bliver uden gener for netbutikkens drift og omsætning.

Har I ikke besluttet jer for en host, så har WooCommerce godt kendskab til servere til WooCommerce butikker, som FastComet, Siteground blandt andre førende hosts, som specifikt henvender sig til WooCommerce kunder. Det bliver ikke bedre indenfor hastighed, brugervenlighed og support, så I kan konkurrere på de bedste betingelser som er tilgængelige.

Migration fra anden salgsplatform til WooCommerce

Uanset om I bruger en platform som I selv administrerer f.eks Magento eller Virtuemart eller får jeres butik hostet som f.eks Scannet Webshop og har et ønske om at migrere væk, så er det at flytte til WooCommerce er en hurtig og simpel process.

Enhver flytning starter med en grundig samtale omkring hvilke elementer der er hensigtsmæssige at få flyttet. Omkostning og tidshorisont ved en migration mellem salgsplatforme afhænger af omfanget af data fra den oprindelige butik. Her vil et typisk skift af butik lande i et spænd mellem at få migreret ganske få elementer (f.eks produkter, kategorier, nyhedsbrevsmodtagere) til at få flyttet så alle tilgængelige data (f.eks ned til højt butiksspecifikke metadata som salgsstatistik).

På baggrund af en aftale omkring specifikationen af data kan vi udarbejde et bud på pris og tidsforbrug. WooCommerce Eksperten varetager alle skridt i processen, med undtagelse af den mest tekniske del af en flytning, som varetages af den af vores eksterne samarbejdspartnere, som har ekspertise i netop den salgsplatform I ønsker at migrere væk fra.

Samlet set er en flytning af butik en overraskende nem og hurtig process.

Migration af E-mails

Har I brug for at migrere emails fra en host til en anden, tage en lokal kopi eller skifte fra en webbaseret tjeneste til en klient, så har vi løsninger til alle situationer.

Typiske opgaver vil være at skifte host og dermed kopiere alle mails fra et sted til andet, skifte email adresse uden at miste historik eller særlige foldere eller flytte mails mellem konti.

Migration af Nyhedsbreve

Vi tilbyder alle typer for service opgaver omkring brug af nyhedsbreve fra at skifte nyhedsbrevsudbyder til migration af forskellige modtagerlister.

Vi har forskellige modeller af nyhedsbrevsopsætninger til forskellige behov. Er behovet for jeres virksomhed at bruge et fuldautomatiseret system hvor dedikerede serverer tager sig af udsending, så anbefaler vi hostede løsninger som MailChimp. Er behovet større kontrol over udseende, tilføjelser og udsending vil vi anbefale selvhostede tjenester til Woocommerce som MailPoet.

Har I  forskellige modtagerlister fra en årrække I ønsker at få samlet, redigeret eller segmenteret efter særlige behov, så er det opgaver der er ubesværlige at løse.

Kontakt WooCommerce Eksperten for hjælp til Migration 25 99 83 47 Skriv besked

Læs mere om alle vores ydelser