WooCommerce Opdatering - brug os til vedligehold

OPDATERING

Brug WooCommerce Eksperten som jeres stabile partner til at varetage dele eller helheden af jeres webshops vedligehold. WooCommerce opdateringer, fejlrettelser, backups, udvikling, analyse og effektivisering af eksisterende løsninger.

En butiks konkurrenceevne afhænger også af de tekniske vilkår. En manglende backup, manuel produktoprettelses rutine eller manglende sikkerheds-opdatering betyder tabt omsætning i det lange løb.

woocommerce vedligehold - woocommerce eksperten

WooCommerce opdatering

Hold jeres WooCommerce opdateret, optimeret og fejlfri. WooCommerce Eksperten bistår den almindelige vedligeholdelse ved sikre opdateringer, brug af backups og testmiljøer og kontakt til tredjeparts udviklere. Vi holder os opdaterede med nyheder fra WordPress og WooCommerce miljøet og har opmærksomhed på sikkerhed og nye muligheder.

Med WooCommerce Eksperten som vedligeholdelses partner kan I holde fokus på det vigtige: at levere gode varer til de bedste priser.

Vedligehold af produkter

Alle produkt opdaterings processer kan optimeres. Afhængigt af behov for importering af nye produkter og omfanget af eksisterende produktportefølje, er der være en løsning der sparer medarbejdertimer ved at løfte vidensniveauet.

Import af nye varer kan gøres automatisk ved at bruge kraftfulde værktøjer, som f.eks WP All Import, der trækker hele serier ind fra Excel eller CSV ark som I kan få direkte fra producenten. Ved at bruge sofistikeret viden om dette værktøj kan I importere 1000 vis af produkter på en formiddag.

Produktændringer på tværs af hele eller store dele af jeres produktmængde skal også foregår ved hjælp af automatiseret hjælp. Udskiftning eller omdøbning af billeder, masseredigering af information, omkategorisering eller anden omstrukturering – alt sammen processer der kan kraftigt optimeres ved hjælp af værktøjer som WooCommerce Store Manager eller Excel Like Manager.

Alle produkt processer der udføres manuelt i skala kan automatiseres i en grad der sparer timer – resurser som kan bruges på at levere en bedre service.

Server vedligehold

Uanset hvilken server platform ens webshop befinder sig på vil der altid være vedligehold som butikken vil kunne drage fordel af. På hostede servere vil der være et dygtigt hold tekniske supportere der vil kunne udføre de ønsker I har til jeres webshops performance. Brug WooCommerce Eksperten som partner til server optimering ved at lade os have kontakten til det tekniske server personale. Hvorvidt det handler om butiksydelse, automatiserede backups, staging miljøer eller andre optimeringslag – benyt jer til fulde af de service muligheder I allerede betaler for.

Udvikling

Som butiksejer operer man i et felt hvor man typisk har ønsker til udseende og funktion der ikke kan imødekommes i standard versionen. Selvom at WordPress og WooCommerce miljøet har den næsten enhver tænkelig udvidelse tilgængelig, så vil der altid være begrænsninger.

Har jeres webshop brug for en helt særlig WooCommerce udvidelse, funktion eller anden type særtilpasning – så brug vores erfaring med enhver tænkelig justering af udseende, css, php, javascript eller hvad der skal til for at løfte netop jeres ønske.

WooCommerce Backup

Det er nødvendig at have helt klare rammer omkring backups af WooCommerce i den daglige drift, både skemalagt løbende og i opdaterings situationer. Større opdateringer kan man afprøve på kopier, men selv små opdateringer kan i værste fald resultere i nedetid.

WooCommerce Eksperten kan sikre en kvalitets backup med en fornuftig løbetid, anvende førende backup systemer til at tilbyde instant backup, samt får det hele kvalitetsikret . Dermed er jeres webshop grundsikret mod ærgerlige uheld.

Kontakt WooCommerce Eksperten for hjælp til opdatering25 99 83 47 Skriv besked

Læs mere om alle vores ydelser