WooCommerce Reklamer: Øget omsætning med det samme.

REKLAMER

Design, opsætning og opfølgning af WooCommerce reklamer på Google,  Facebook, Instagram, Google Shopping, Pricerunner o.a.

En god kampagne når de rigtige kunder med det samme og øger omsætningen fra det ene øjeblik til det næste. En god reklame tjener sig selv ind mange gange.

WooCommerce Reklamer - WooCommerce Eksperten

Google Ads

WooCommerce reklamer og associerede kampagner på google og partner sider er en effektiv måde at nå jeres kunder. Få opsat kampagner via Google Adwords og se omsætningen stige med det samme.

Hvorvidt der er en lille målrettet produkt, geografisk lokalt afgrænset kampagne eller en komplet portefølje reklameopsætning så rådgiver WooCommerce Eksperten i alle aspekter af processen.

Facebook og Instagram Ads

Facebook reklamer og Instagram reklamer er en del af det samme netværk. Ads opsat via Facebook Ads bruges dermed begge steder, samt Messenger og andre partner steder.

Facebook har en unik insigt i brugernes demografiske sammensætning som gør at jeres Facebook reklamer kan nå ud til meget specifikke grupper af modtagere.

WooCommerce Eksperten tilbyder opsætning, vedligeholdelse og evaluering af Facebook ad kampagner i alle størrelsesforhold.

Google Shopping

En tredjedel af alle produktsøgninger sker på google. Googles shopping værktøj er derfor uundværligt.

Google Shopping visninger har en unik placering over eller ved siden af søgeresultaterne. Det betyder at med en beskeden investering i den rette tekniske opsætning, så vil jeres varer generere visninger resten af tiden og øge omsætningen fra dag 1.

Pricerunner & andre

Prissammenlignings tjenester som Pricerunner, Kelkoo.dk, priser.dk og andre specialiserede tjenester som f.eks edbpriser.dk er en populær måde for forbrugere at finde de bedste priser på de produkter de efterspørger.

Har jeres webshop populære brand produkter til skarpe priser, så vil disse tjenester eksponere jeres portefølge til det bredeste mulige publikum af interesserede købere.

WooCommerce Eksperten assisterer med hele processen fra opsætning til analyse.

Kontakt WooCommerce Eksperten for hjælp til Reklamer 25 99 83 47 Skriv besked

Læs mere om alle vores ydelser