WooCommerce SEO: Den bedste investering i jeres webshop

SEO

Kom foran dine konkurrenter i google søgninger ved opsætning, gennemgang og optimering af WooCommerce SEO. Vi bruger de bedste løsninger til at validere og følge udviklingen af dine salgssider.

SEO er den bedste og billigste måde at være synlig – en tidlig investering i SEO skaber værdi ved gode placeringer i google.

WooCommerce SEO - WooCommerce Eksperten

SEO analyse

Ønsker I en forbedret position på bestemte dele eller helheden af jeres webshop, så bestil en WooCommerce SEO analyse, hvor I modtager en pakke med analyse af webshoppens SEO performance. Dette består af en rankingliste af top søgeord i forhold til konkurrenter, sideanalyse af forside, kategori og produktsider, interaktionsanalyse på udvalgte sider samt en handlingsplan med forbedringsforslag. En hurtig og effektiv måde at omsætte viden til omsætning.

WooCommerce SEO opsætning

En opsætning af WooCommerce SEO kræver et solidt teknisk fundament. Elementer som en hurtig server, hurtig sideafvikling og alle andre rette teknologier til at levere de nødvendige data til kunden og tjenester som google. Det første skridt til en god og solid WooCommerce SEO er derfor at identificere alle svage led ved værktøjer som PageSpeed, Mobil-venligheds værktøjet og andre f.eks. Found.co.uk eller Broken link checker blandt mange andre.

Disse værktøjer finder fejl og foreslår ændringer til den tekniske konfiguration af jeres webshop. Når disse er optimeret, så er der grundlag for at forbedre selve indholdet til at konkurrere på de bedste vilkår.

Webshop SEO

Alle elementer af en butiks SEO skal løbende analyseres og løftes. Landings-sider, brand-sider, kategorier, produkter og medier skal være så konkurrencedygtige som muligt. Som regel er jeres butik i skarp konkurrence og en forbedring på en vare på en enkel plads i søgninger kan betyde markant løft i omsætning. Datadrevet placering af bedst sælgende kategorier og produkter efter sæson kan hjælpe med at optimere salget for disse. Visuelle salgselementer som knapper, farver og placeringer kan afprøves med splittests, justeres og lanceres.

WooCommerce Eksperten tilbyder en handlingsplan på bagrund af en SEO analyse, som øger jeres trafik og løfter konvertering til det bedste niveau.

SEO på sociale medier

WooCommerce Eksperten tilbyder vejledning og opsætning af Facebook SEO, Instagram SEO, Youtube SEO, Twitter SEO og andre kanaler som jeres webshop benytter sig af.

Det afgørende for jeres virksomheds synlighed er at etablere en fast praksis omkring hvordan I arbejder med at få jeres media spredt på den bedste måde. Disse ændringer er ikke svære eller besværlige at implementere og har stor effekt.

Kontakt WooCommerce Eksperten for hjælp til SEO 25 99 83 47 Skriv besked

Læs mere om alle vores ydelser