WooCommerce Plugins: vejledning, opdatering og udvikling til webshops

PLUGINS

Rådgivning, anbefaling, vedligeholdelse, opdatering og udvikling af WooCommerce plugins og udvidelser. Hold jeres plugin portefølje optimeret, opdateret og organiseret efter bedste service og performance.

WooCommerce plugins kan være et effektivt værktøj til at optimere salg ved at tilbyde de rette muligheder til kunden. Samtidigt er det vigtigt at bruge kun de bedste løsninger og holde pluginmassen så kompakt som muligt for hurtig afvikling.

WooCommerce Plugins - WooCommerce Eksperten

WooCommerce Plugins vejledning

Driften af en webshop er en resurcekrævende opgave hvor man skal prioritere kniskarpt. Brug WooCommerce Eksperten til jeres partner og få vejledning omkring hvilke plugin løsninger der er værd at bruge tid på. Vores mange årige erfaring med kvalitetsløsninger vil spare jer for mange timers problemløsning eller afprøvning af systemer hvor I ikke har ekspertisen. Vi benytter os hovedsaligt af de største udbydere, hvor kvaliteten og supporten er i top, ved brug af partnere som WooCommerce Automattic, YITH, Themeforest og lignende.

Vi rådgiver og vejleder omkring de bedste WooCommerce plugin løsninger, så I kan fokusere på det som I er bedst til.

WooCommerce Plugin udvikling

Selvom at udbudet af plugins til WooCommerce er blandt verdens bedste, så er det ikke altid at der er et match til de behov jeres webshop har.

Har I behov for at udvikle en helt ny funktion eller plugin, så har vi måske allerede en udviklet løsning i vores bibliotek af egne plugins. Hvis ikke, så kan vi og vores hold af samarbejdspartnere hurtigt, effektivt og økonomisk producere det custom plugin der gør jeres drift lettere.

Har I behov for at kunne tilpasse et vigtigt bærende plugin, så at det præcist dækker jeres behov eller tilpasser sig det danske marked og de aktører der opererer der, så er vores eksterne udviklere eksperter på alle aspekter af WooCommerce plugin tilpasning.

Det er nemt, hurtigt og billigt – hvis et plugin sparer 5 daglige driftsminutter – så bliver det til mange timer hvert år.

WooCommerce plugins opdatering

WooCommerce har en stærk plugin håndtering, der sjældent resulterer i fejl eller nedetid ved en opdatering af plugin, system eller butik.

Der er dog ingen grund til at løbe nogen risiko når man kan anvende den bedste tilgang, som er afprøvning på forhånd på adskilte kopier. Brug WooCommerce Eksperten som jeres faste partner til opdateringer af plugins, hvor processen er sikker, grundig og foregår ikke på jeres live site.

Kontakt WooCommerce Eksperten for hjælp til Plugins 25 99 83 47 Skriv besked

Læs mere om alle vores ydelser